Bedste havespil

Dansk Cornhole Union - Samler passionerede cornhole-spillere i Danmark

Dansk Cornhole Union - Samler passionerede cornhole-spillere i Danmark - Cornhole.dk

Dansk Cornhole Union 

Cornhole er en sport, der vinder mere og mere popularitet i Danmark. Det er en sjov og udfordrende aktivitet, der kan spilles af mennesker i alle aldre og på alle niveauer. Nu er der godt nyt til alle cornhole-entusiaster i Danmark - Dansk Cornhole Union er her!

Dansk cornhole union wallpaper

Hvem er Dansk Cornhole Union?

Dansk Cornhole Union er en nyopstartet organisation, der er dedikeret til at samle passionerede cornhole-spillere i Danmark. Deres mål er at fremme sporten i landet og skabe et fællesskab af spillere på tværs af regioner og niveauer. Dansk Cornhole Union har for nylig opnået anerkendelse fra Danmarks største idrætsorganisation, DGI, der har godkendt cornhole som en officiel sportsgren.

Læs mere om samarbejdet her

Det betyder, at cornhole-spillere i Danmark nu har en hovedorganisation, der repræsenterer deres interesser og fremmer sporten i landet. Dansk Cornhole Union vil arbejde tæt sammen med lokale foreninger og arrangere lokale og landsdækkende turneringer, hvor spillere kan konkurrere mod hinanden og vise deres evner.

En af fordelene ved at være en del af Dansk Cornhole Union er, at alle kan deltage. Det betyder, at uanset om du er en nybegynder eller en erfaren spiller, kan du være med til at spille cornhole og konkurrere i turneringer. Det er en fantastisk måde at møde nye mennesker, dele din passion for sporten og forbedre dine færdigheder.

Dansk cornhole Union Logo

Hvem bør blive medlem af Dansk Cornhole Union?

Dansk Cornhole Union er også en fremragende ressource for alle, der ønsker at forbedre deres spil og lære mere om sporten. Organisationen tilbyder "Kom og prøv" events, hvor spillere kan lære af erfarne instruktører og udvikle deres teknik og strategi.

Endelig er Dansk Cornhole Union også en fantastisk ressource for alle, der ønsker at købe det rigtige udstyr til spillet. Organisationen samarbejder med Cornhole.dk, som er den officielle sponsor for Dansk Cornhole Union. De tilbyder et bredt udvalg af cornhole-udstyr og tilbehør til konkurrencedygtige priser.

Se vores store udvalg her 

Konklusion

Så hvis du er en passioneret cornhole-spiller eller bare ønsker at prøve sporten for første gang, så er Dansk Cornhole Union det perfekte sted for dig. Bliv en del af fællesskabet, konkurrer i lokale og landsdækkende turneringer og forbedre dine færdigheder med erfarne instruktører. Cornhole venter på dig!

Cornhole.dk cornholesæt på stranden

Læs næste

Havespil - Cornhole.dk
Custom cornhole sæt - Case: Klintegaarden - Cornhole.dk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

+1000 GLADE KUNDER

2-4 DAGES LEVERING

DANSK KUNDESERVICE 51 77 91 52

BETALING MED MOBILEPAY

4,8 STJERNER PÅ TRUSTPILOT