CORNHOLE.DK

UDLEJNING

LEJ CORNHOLE TIL JERES NÆSTE FEST

Skal i bruge et eller flere sæt cornhole til jeres næste fest, så er det nu muligt at leje dem! På denne måde kan i have flere spil i gang på samme tid og lave jeres egen turnering.

Det er derfor en nem løsning hvis man skal bruge flere sæt til en enkelt begivenhed.

KONTAKT OS

PRISER

5 DAGES UDLEJNING

1 sæt (2 bræt, 8 poser) = 499 kr
2 sæt (4 bræt, 16 poser) = 899 kr
3 sæt (6 bræt, 24 poser) = 1249 kr
4 sæt (8 bræt, 32 poser) = 1.549 kr
(Forsendelse IKKE inkluderet)

For mere end 4 sæt eller for langtids udlejning, så kontakt os for at få et skræddersyet tilbud!

- Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

KONTAKT OS

Book nu for den ultimative teambuilding oplevelse!

Cornhole er den perfekte teambuilding aktivitet, der kræver samarbejde, kommunikation og sjov. Det er en fantastisk måde at styrke relationer og samarbejde på en afslappet måde.

UDLEJNING AF CORNHOLESÆT TIL DIN NÆSTE FEST

Skal du arrangere en fest eller begivenhed og vil du have en sjov og underholdende aktivitet til dine gæster? Så er udlejning af et cornhole sæt fra Cornhole.dk den perfekte løsning! Vi tilbyder udlejning af vores kvalitets-cornhole sæt, som er lette at transportere og hurtige at sætte op. Så uanset om du planlægger en sommerfest, et firmaarrangement eller en fødselsdagsfest, kan vores cornhole sæt give dine gæster timevis af sjov og konkurrence.

Vores cornhole sæt er også velegnede til bryllupsfester, familiefester og andre større begivenheder. Uanset hvad anledningen er, så vil vores cornhole sæt skabe et sjovt og afslappet miljø, som vil bringe folk sammen og skabe gode minder.

Vores sæt er af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at de vil holde i lang tid. Vi leverer sættet direkte til din adresse og sørger for at det er i god stand og klar til brug. Så hvis du ønsker at tilføje en sjov og underholdende aktivitet til din næste fest eller begivenhed, så book vores cornhole sæt i dag!

Husk at leje dit cornhole sæt i god tid, så du er sikker på, at det er tilgængeligt til din ønskede dato. Kontakt os i dag for at bestille og få en sjov og underholdende aktivitet til din næste fest eller begivenhed!

BOOK DIT NÆSTE EVENT NU

TEAMBUILDING

Cornhole er spillet som kan samle ALLE. Med simple spilleregler og lav sværhedsgrad kan alle være med. Cornhole er derfor den perfekte aktivitet hvis I skal holde et teambuilding arrangement.

LÆS MERE

2-4 DAGES LEVERING

DANSK KUNDESERVICE 51779152

BETAL MED MOBILEPAY

4,6 STJERNER PÅ TRUSTPILOT

Fint udført spil til en god pris. Levering und alles var top. Det er en fantastisk familie og hyggespil til haven. De er også fedt med en kold øl i den ene hånd og venner der hepper.

Mikkel F.

Spil med plads til mange forskellige niveauer. Genialt - og stor service fra udbyderne.

Kirsten K.

Super spil, hvor alle kan være med og i rigtig god robust kvalitet. Smart med håndtag i siden, så det er nemt at flytte ind og ud

Dorte F.

Det er et virkeligt hyggeligt spil som alle kan deltage i og have glæde af.

Helle H.

God kvalitet og en perfekt spil for hele familien👍🏻

Mette H.

2020

CORNHOLE ER VORES PASSION

Cornhole.dk startede i sommeren 2020, hvor de første spil blev lavet til venner, familie og bekendte. Vi er passionerede for cornhole, og vi vil gøre cornhole tilgængeligt for alle danskere.

2021

KONSTANT UDVIKLING

For hver produktion har vi haft ét fokus, lav bedre produkter. Igennem vores mange timers arbejde har vi forbedret vores spil for hvert eneste spil produceret. Vi leder altid efter måder at forbedre vores produkter, og derfor er vi de bedste på markedet.

2022

DANMARKS FEDESTE EVENTS

Udover at lancere den første udgave af webshoppen, afholdte vi de første cornhole events. Her var vi blandt andet sponsorer af Herning Vanski og Wakeboard klub, blandt mange andre.

2023

CORNHOLE SOM SPORTSGREN

2023 har været et banebrydende år for cornhole i Danmark. DGI godkendte cornhole som officiel sportsgren, og en ny æra for cornhole i Danmark er lige begyndt!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi er her for at hjælpe, og ved os er god service gratis! Få svar på de oftest stillede spørgsmål her, eller kontakt os nu.

DANSK IVÆRKSÆTTERI 🇩🇰

I SAMARBEJDE MED

+500 GLADE KUNDER

2-4 DAGES LEVERING

DANSK KUNDESERVICE 51 77 91 52

BETALING MED MOBILEPAY

4,6 STJERNER PÅ TRUSTPILOT