Skabelsen af cornhole.dk

Cornhole.dk er Danmarks førende leverandør af Cornhole. Vi er en ung iværksætter-virksomhed placeret i Aarhus. Vi har grundlagt virksomheden på baggrund af vores passion for Cornhole.

Derfor er alle produkter skabt med spillerne i fokus. Vi har produceret håndlavede spil og poser siden 2020. Vores store erfaring sikrer kunden de absolutte bedste produkter indenfor cornhole.

2020

Med en rigtig iværksætterånd startede cornhole.dk i et lille skur i Herning. Cornhole.dk startede i 2020 før coronaen for alvor lukkede Danmark ned. Dette var den første produktion af håndlavede spil. Dette var blandt de allerførste cornholesæt produceret i Danmark, og de første på markedet i officel størrelse!

Gennem mange forsøg fandt vi opskriften på den helt perfekte overflade til cornhole-brættene, for at give spillerne den bedste oplevelse!

_

Ikke kun spil blev lavet i hånden men ALLE poser blev håndsyet og fyldt med tørrede majskorn. Mere end +500 poser er sidenhen blevet syet og fyldt med majs. Dertil er der brugt mere end +200 kg. tørrede majskorn.

Med begrænset erfaring med symaskine måtte vi lære dette håndværk på ny. Det har resulteret i utallige sene nætter ved symaskinen, for at sy de mange poser, som er blevet sendt ud til vores mange glade kunder.

2021

Trods coronaen fortsatte produktionen i cornhole.dk. I foråret 2021 var vi klar med de første spil til glade kunder landet over.

Med den viden som vi havde tilegnet os i 2020 kunne vi lave en ny række spil med samme strukturelle holdbarhed trods en reduceret vægt, og endnu mere transportabel design. Der blev derfor skåret 4 kg. af den samlede vægt, samt tilføjet helt nye håndtag på hver side af brættene.

Vi er drevet af feedback fra vores kunder, da det giver os mulighed for konstant at udvikle og forbedre vores produkter hver sæson.

2022

I foråret 2022 blev de første sæt gjort klar til at komme ud til kunderne. Dertil blev den første udgave af webshoppen lanceret!

Derudover sponsorerede cornhole.dk "Wake Tour" hos Herning Vandski og Wakeboard Klub. Her havde de mange deltagere og tilskuere muligheden for at dyste i cornhole!

_

Sommeren 2022 blev det største øjeblik for cornhole.dk.

Cornhole.dk skiftede her adresse til Tilst hvor det nye lager blev etableret.

Derudover blev den nyeste serie cornhole sæt lanceret på webshoppen. Dette var den første serie produkter brandet med cornhole.dk logo, og de absolutte bedste spil til dato.

Disse spil blev skabt på baggrund af alt den viden vi har tilegnet os siden starten i 2020.

Se mere her