CORNHOLE.DK

FÅ LAVET ET CORNHOLESPIL MED DIT LOGO

VORES PROCES - 3 SIMPLE TRIN

Upload design

Upload dit design eller skriv din idé i formularen på denne side.

Eller download vores designtemplete her

Modtag tilbud

Vores grafiker optegner dit design og sender en grafisk mockup, samt et uforpligtende tilbud indenfor 72 timer.

Bekræft design

Bekræft designet eller kom med eventuelle rettelser. Når designet er bekræftet, er leveringstiden ca. 7-14 hverdage.

Anmeldelser

DET SIGER VORES KUNDER OM OS

Læs alle vores trustpilot anmeldelser her

Josephine B

Høj kvalitet og hurtig levering

Vi har netop modtaget et cornhole spil til brug på NorthSide, hvor vi i år er officiel grøn energipartner. Vi er meget tilfredse med den høje kvalitet og hurtige levering samt den hjælp, vi fik ifm. bestillingen af spillet.

Kat G

Customised for a company event

We purchased a number of customised cornhole games for a company event. They were really nice and delivered quickly to our offices in DK and elsewhere in Europe. I recommended cornhole.dk to people who came and played the game at the event and we had lots of fun with the game. We will keep using them for other company team days.

Blair H.

High quality, fast and great service

Great to work with, very fast and easy process from inquiry to delivery. Fast, high quality, helpful. Highly recommend these guys, they really helped us out with a late-notice order for a party and had the boards designed, printed and delivered within a very short time.
Thanks Cornhole.dk!

Morten B.

Super fedt cornhole spil som vi selv…

Super fedt cornhole spil som vi selv designede med hjælp fra Holger fra cornhole.dk. Vi er meget tilfredse med kvaliteten af selve spillet og servicen i forbindelse med købet. Klar anbefaling.

SPIL TIL ALLE BEHOV ✔️

Custom sæt (90x60 cm) - Cornhole.dk

STARTER (90x60 cm)

Komplet Cornhole-sæt i kompakt (90 x 60 cm) - ideel til nem transport og opbevaring. To højkvalitets træbræt med 8 poser. Forseglet med lak for langvarig udendørs sjov.

Et billede af et personligt tilpasset cornhole-spil med to brædder og otte bønnesække i blå og rød. Det ene bræt står opret og viser en reklame for at få sit eget design og logo med tekst på dansk, mens det andet bræt ligger fladt klar til spil. Det flade bræt har et simpelt, stilfuldt sort design med en hvid kant og et hvidt målområde. Brædderne ser ud til at være fremstillet af lyst træ med en naturlig finish, og spillet er præsenteret på en hvid baggrund.

STANDARD (120x60 cm)

Komplet Cornhole-sæt i officielle mål (120 x 60 cm) - et sikkert valg for spillere på alle niveauer. Foldbare ben og håndtag gør det nemt at transportere og opbevare. Klar til både indendørs og udendørs spil.

Premium Custom Sæt - 120x60 cm - Cornhole.dk

PREMIUM (120x60 cm)

Premium Cornhole-sæt i officielle ACL-mål (120 x 60 cm) - det ultimative valg for den kvalitetsbevidste spiller. Ekstra robust design med 15mm spilleplade og afrundede hjørner. Foldbare ben og håndtag sikrer nem transport og opbevaring.

Mål til design af custom cornholesæt hos cornhole.dk

DIMENSIONER

Hvis du har mod på at designe dit eget sæt, kan du følge vores dimensioner her. Dette er dimensionerne for vores 120x60 cm. bræt.
Obs. 90x60 bræt er samme dimensioner ved hul og top.

Download designtemplate her

SÅDAN PRINTER VI

Direkte print i træet med UV-print

VI LEVERER TIL

FÅ LAVET ET CORNHOLESPIL MED JERES LOGO

Skab opmærksomhed til dit brand, dekorer dit kontor eller showroom. Kun fantasien sætter grænser.

DESIGN NU

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi er her for at hjælpe, og ved os er god service gratis! Få svar på de oftest stillede spørgsmål her, eller kontakt os nu.

Cornhole.dk/Ærtepose/bean-bag/majs-pose/personer-bag/cornhole-1

CORNHOLE.DK

DANSK IVÆRKSÆTTERI 🇩🇰

Mød teamet bag Cornhole.dk! Drevet af passion for spil og et ønske om at levere kvalitet for alle. Dansk iværksætteri i hjertet, kvalitet i hænderne.

- Holger Asfeldt & Jeppe Byskou

LÆS MERE

I SAMARBEJDE MED

+1000 GLADE KUNDER

2-4 DAGES LEVERING

DANSK KUNDESERVICE 51 77 91 52

BETALING MED MOBILEPAY

4,8 STJERNER PÅ TRUSTPILOT