CORNHOLE.DK

DESIGN DIT EGET CORNHOLE

BESTIL NU

BRING DIN IDÉ TIL VIRKELIGHED

Har du en idé til et unikt cornholespil? Lad os hjælpe dig med at bringe den til virkelighed med vores custom cornholesæt! Vores højkvalitets bræt kan tilpasses med dit eget design, logo eller andre kreative ideer. Bestil dit custom cornholesæt i dag og skab et personligt spil, der vil imponere dine venner og familie til enhver begivenhed!

Det er gratis og uforpligtende at få lavet et udkast, så tøv ikke med at komme med dine idéer så gør vi det til virkelighed!

SÅDAN GØR DU - 3 TRIN

TRIN 1

Send jeres idé, eller upload en fil

TRIN 2

Gennemgang af filen, ubegrænset udkast laves

TRIN 3

Godkendelse af filen, spillet gøres klar og sendes

DESIGN DIT EGET CORNHOLE

STANDARD

CUSTOM

Træk

KONTAKT OS

BRING DIN IDÉ TIL VIRKELIGHED NU

Udfyld formularen og lad os hjælpe dig med at bringe din idé til virkelighed! Vi tilbyder gratis hjælp til design og udkast til dit eget custom cornhole sæt, så du kan få et unikt og personligt sæt til din næste begivenhed. Fortæl os om dine ønsker og idéer, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

HURTIG PRODUKTION (1-2 UGER)

DANSK KUNDESERVICE 51779152

BETAL MED MOBILEPAY

4,6 STJERNER PÅ TRUSTPILOT

HØJTEKNOLOGISK

UV-PRINT

UV-print er den seneste teknologi til at skabe præcise og detaljerede print med ekstrem holdbarhed. UV-printeren bruger UV-lys til at hærde blækket umiddelbart efter påføring, hvilket gør printet ekstra holdbart og modstandsdygtigt over for ridser og sollys. Du sikrer dig at dit logo, billede eller slogan altid står kniv skarpt!

VI LEVERER TIL

3 LAG LAKERING

Efter UV-printning af cornholespillet påføres der efterfølgende 3 lag høj kvalitets lak, som sikrer en beskyttende og holdbar overflade. Lakken er med til at forlænge levetiden af printet og beskytter det mod ridser og sollys, samtidig med at det giver en flot finish til spillet.

GRUNDIG

Custom cornhole sæt - Case: Klintegaarden

Custom cornhole sæt - Case: Klintegaarden

Se hvordan vi bragte Klintegaardens idé til virkelighed Cornhole, et populært udendørs spil, har i mange år været en favorit blandt familier og venner. Hvis du leder efter en måde at gøre dit spil...

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi er her for at hjælpe, og ved os er god service gratis! Få svar på de oftest stillede spørgsmål her, eller kontakt os nu.

2020

CORNHOLE ER VORES PASSION

Cornhole.dk startede i sommeren 2020, hvor de første spil blev lavet til venner, familie og bekendte. Vi er passionerede for cornhole, og vi vil gøre cornhole tilgængeligt for alle danskere.

2021

KONSTANT UDVIKLING

For hver produktion har vi haft ét fokus, lav bedre produkter. Igennem vores mange timers arbejde har vi forbedret vores spil for hvert eneste spil produceret. Vi leder altid efter måder at forbedre vores produkter, og derfor er vi de bedste på markedet.

2022

DANMARKS FEDESTE EVENTS

Udover at lancere den første udgave af webshoppen, afholdte vi de første cornhole events. Her var vi blandt andet sponsorer af Herning Vanski og Wakeboard klub, blandt mange andre.

2023

CORNHOLE SOM SPORTSGREN

2023 har været et banebrydende år for cornhole i Danmark. DGI godkendte cornhole som officiel sportsgren, og en ny æra for cornhole i Danmark er lige begyndt!

DANSK IVÆRKSÆTTERI 🇩🇰

I SAMARBEJDE MED

2-4 DAGES LEVERING

DANSK KUNDESERVICE 51 77 91 52

BETALING MED MOBILEPAY

4,6 STJERNER PÅ TRUSTPILOT