CORNHOLE.DK

EVENTS / UDLEJNING

BESTIL CORNHOLE TIL DIT EVENT

Skal du bruge et sjovt indslag til jeres næste fest/event, så kan i nu booke cornhole.dk.

Cornhole er et sjovt og hyggeligt spil som kan spilles af alle aldre! Cornhole er derfor det perfekte spil til at få gæsterne aktiveret og blive rystet sammen på en anderledes og SJOV måde!

Ring til os i dag for at få cornhole til jeres næste event!

KONTAKT OS

Heading 2

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

KONTAKT OS

Book nu for den ultimative teambuilding oplevelse!

Cornhole er den perfekte teambuilding aktivitet, der kræver samarbejde, kommunikation og sjov. Det er en fantastisk måde at styrke relationer og samarbejde på en afslappet måde.

2-4 DAGES LEVERING

DANSK KUNDESERVICE 51779152

BETAL MED MOBILEPAY

4,6 STJERNER PÅ TRUSTPILOT

TEAMBUILDING

Cornhole er spillet som kan samle ALLE. Med simple spilleregler og lav sværhedsgrad kan alle være med. Cornhole er derfor den perfekte aktivitet hvis I skal holde et teambuilding arrangement.

LÆS MERE
Fint udført spil til en god pris. Levering und alles var top. Det er en fantastisk familie og hyggespil til haven. De er også fedt med en kold øl i den ene hånd og venner der hepper.

Mikkel F.

Spil med plads til mange forskellige niveauer. Genialt - og stor service fra udbyderne.

Kirsten K.

Super spil, hvor alle kan være med og i rigtig god robust kvalitet. Smart med håndtag i siden, så det er nemt at flytte ind og ud

Dorte F.

Det er et virkeligt hyggeligt spil som alle kan deltage i og have glæde af.

Helle H.

God kvalitet og en perfekt spil for hele familien👍🏻

Mette H.

ÅRETS HAVESPIL

MANDESAGER

CORNHOLE.DK BLEV KÅRET TIL ÅRETS HAVESPIL AF HERREMAGASINET MANDESAGER

2020

CORNHOLE ER VORES PASSION

Cornhole.dk startede i sommeren 2020, hvor de første spil blev lavet til venner, familie og bekendte. Vi er passionerede for cornhole, og vi vil gøre cornhole tilgængeligt for alle danskere.

2021

KONSTANT UDVIKLING

For hver produktion har vi haft ét fokus, lav bedre produkter. Igennem vores mange timers arbejde har vi forbedret vores spil for hvert eneste spil produceret. Vi leder altid efter måder at forbedre vores produkter, og derfor er vi de bedste på markedet.

2022

DANMARKS FEDESTE EVENTS

Udover at lancere den første udgave af webshoppen, afholdte vi de første cornhole events. Her var vi blandt andet sponsorer af Herning Vanski og Wakeboard klub, blandt mange andre.

2023

CORNHOLE SOM SPORTSGREN

2023 har været et banebrydende år for cornhole i Danmark. DGI godkendte cornhole som officiel sportsgren, og en ny æra for cornhole i Danmark er lige begyndt!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi er her for at hjælpe, og ved os er god service gratis! Få svar på de oftest stillede spørgsmål her, eller kontakt os nu.

DANSK IVÆRKSÆTTERI 🇩🇰

I SAMARBEJDE MED

+1500 GLADE KUNDER

2-4 DAGES LEVERING

DANSK KUNDESERVICE 51 77 91 52

BETALING MED MOBILEPAY

4,8 STJERNER PÅ TRUSTPILOT