CORNHOLE.DK

DANMARKS FEDESTE EVENTS

BESTIL CORNHOLE TIL DIT EVENT

Skal i bruge et sjovt indslag til jeres næste fest/event, så tag endelig fat i os, så finder vi rette løsning til jer.  

Cornhole er det perfekte spil til at få gæsterne/kollegaerne aktiveret og blive rystet sammen på en anderledes og SJOV måde!

Vi kommer ud til jer og sørger for alt til et fedt event. Et event tager typisk et par timer og vi sørger for alle kan være med og at alle får prøvet at spille flere gange. 

Ring til os i dag for at få cornhole til jeres næste event!

KONTAKT OS

FIRMAER VI HAR HJULPET

KONTAKT OS

Book nu for den ultimative teambuilding oplevelse!

Cornhole er den perfekte teambuilding aktivitet, der kræver samarbejde, kommunikation og sjov. Det er en fantastisk måde at styrke relationer og samarbejde på en afslappet måde.

EVENT PÅ JERES ADRESSE

Når I booker events kommer vi ud på jeres adresse med alt udstyret! Vores erfarne instruktører vil sørge for en sjov og mindeværdig oplevelse for alle, uanset deres fysiske formåen. Book nu og gør din næste event til noget særligt!

KONTAKT OS

PRISEKSEMPEL

Danmarks fedeste cornhole-events

Vi kommer ud til jer og sørger for alt til et fedt event. Et event tager typisk et par timer og vi sørger for alle kan være med og at alle får prøvet at spille flere gange.

10-30 personer 299 kr. pr. person
30-50 personer 199 kr. pr. person
50+ personer 149 kr. pr. person

Kørsel tillæg 3,75 kr. pr. km. (Priser ekskl. moms)

10 personer: 2990 kr. i alt

Til den mindre virksomhedsbegivenhed eller familieevent, hvor der ønskes ekstra sjov og alle er åbne for en god portion hygge, sjov og venlig konkurrence! Glæd jer til en uforglemmelig dag, der vil skabe masser af gode minder!

30 personer: 6980 kr. i alt

For den større virksomheds sommerfest eller et familieevent som konfirmation, bryllup osv., hvor der er fokus på ekstra sjov, og hvor alle er åbne for en god omgang hygge, morskab og venlig konkurrence! Glæd jer til en mindeværdig dag, der vil efterlade jer med masser af gode minder!

50 personer: 12.950 kr. i alt

For den helt store fest, hvad enten det er en omfangsrig virksomhedssommerfest eller et storslået familieevent som konfirmation, bryllup osv., hvor trangen til ekstraordinær sjov står i højsædet, og hvor alle er åbne over for en skøn blanding af hygge, morskab og venlig konkurrence!

Vilkår gælder: Minimum 10 personer. Samlet pris udregnes pr. person i de vidste intervaller. - *Ved 204 kr. pr. person skal 100 personer deltage.

(Priser ekskl. moms)

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi er her for at hjælpe, og ved os er god service gratis! Få svar på de oftest stillede spørgsmål her, eller kontakt os nu.

BOOK DIT NÆSTE EVENT NU

TEAMBUILDING

Cornhole er spillet som kan samle ALLE. Med simple spilleregler og lav sværhedsgrad kan alle være med. Cornhole er derfor den perfekte aktivitet hvis I skal holde et teambuilding arrangement.

LÆS MERE

DANMARKS FEDESTE EVENTS

Er du på udkig efter en sjov og anderledes teambuilding aktivitet, eller vil du bare have en sjov dag med familie og venner? Så er et cornhole event fra Cornhole.dk det perfekte valg for dig! Vi tilbyder nu en helt ny service, hvor du kan booke os til at komme med alt cornholeudstyr og afholde en sjov og underholdende event på din adresse.

Cornhole er en af de hurtigst voksende sportsgrene i USA, og det er ikke svært at se hvorfor. Det er en sjov og udfordrende aktivitet, der kan spilles af alle uanset alder og fysisk formåen. Og med vores erfarne instruktører og professionelle udstyr, vil du og dine gæster helt sikkert få en mindeværdig oplevelse.

Vores mobile cornhole setup er perfekt til firmafester, fødselsdage, familiearrangementer og meget mere. Vi tager alt udstyret med, inklusiv cornhole boards, poser og scoreboards, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst. Vores instruktører vil sørge for at introducere spillet og sikre, at alle har det sjovt og bliver udfordret.

Men hvorfor skal du booke et cornhole event lige nu? Fordi det er den perfekte aktivitet til at styrke relationer og kommunikation i din virksomhed eller blandt venner og familie. Det er en sjov og anderledes måde at bringe folk sammen på og skabe et mindeværdigt fællesskab. Og med vores mobile setup kan du nemt arrangere det hele på din egen adresse, uden at skulle bekymre dig om transport og logistik.

Så hvis du vil sikre dig en sjov og underholdende dag for dig og dine gæster, så book et cornhole event hos Cornhole.dk i dag! Kontakt os for mere information og prisforespørgsel, og lad os give dig og dine gæster med på en uforglemmelig dag med Danmarks fedeste cornhole event.

DANSK IVÆRKSÆTTERI 🇩🇰

I SAMARBEJDE MED

+1000 GLADE KUNDER

2-4 DAGES LEVERING

DANSK KUNDESERVICE 51 77 91 52

BETALING MED MOBILEPAY

4,7 STJERNER PÅ TRUSTPILOT