Custom cornhole sæt - Case: Klintegaarden

Custom cornhole sæt - Case: Klintegaarden - Cornhole.dk

Se hvordan vi bragte Klintegaardens idé til virkelighed

Cornhole, et populært udendørs spil, har i mange år været en favorit blandt familier og venner. Hvis du leder efter en måde at gøre dit spil mere personligt og unikt, kan du overveje at købe et custom cornholesæt fra Cornhole.dk. Med vores store erfaring med print på cornhole-bræt, kan du få dit eget design på dine cornhole-bræt og poser, så du kan have det sjovt med dit eget personlige touch.

For at illustrere cores simple proces på 3 trin, for at skabe et custom cornholesæt, lad os tage et eksempel på Carsten fra Klintegaarden, der ønskede at få sit eget design på sine cornhole-bræt. 

3 trins process

Skal du have et custom cornhole-sæt så skal du blot følg vores 3 simple trin:  

3 trin custom cornhole spil

Se herunder hvordan Klintegaarden fik gjort deres idé til virkelighed.

Case Klintegaarden 

Carsten fra Klintegaarden tog fat i os d. 7 februar med en idé til et custom cornhole spil - Allerede d. 14 februar havde han sit helt nye custom cornhole-sæt!

TRIN 1: SEND JERES IDÈ ELLER UPLOAD EN FIL

Carsten havde en idé til det custom cornholesæt som de skulle have lavet, og sendte os en simpel tegning som reference. Har du ikke mulighed for at lave en tegning på computer, som Carsten gjorde, tager vi også imod tegning på papir, eller bare en simpel forklaring på tekst af din idé. 

kundebillede printdesign

(Designidé fra til print)

TRIN 2: GENNEMGANG AF FILEN, UBEGRÆNSET UDKAST LAVES

Da vi havde modtaget Carsten's design-idé til printet, fik han efter kort tid tilsendt 3 forslag til mulige print. Her får du mulighed for at gennemgå filen, og komme med forslag eller ændringer. Vi tilbyder ubegrænset gennemgang af filen, helt GRATIS, så vi er ikke færdige før at kunden er HELT tilfreds. 

3 UDKAST, MED MOCKUPS:

Klintegaarden cornhole sæt mockup udkast 1

Klintegaarden cornhole sæt mockup udkast 2
Klintegaarden cornhole sæt mockup udkast 3

TRIN 3: GODKENDELSE AF FILEN, SPILLES GØRES KLAR OG SENDES

Carsten modtog de 3 mockups efter kort tid og var tilfreds med udkast nr. 1. Da Carsten havde godkendt filen gik vi straks i gang med at gøres spillet klar. I kan læse mere om printprocessen her: Custom cornhole print

Så snart spillet var færdigt, blev det sendt hjem til Casten. Han modtog allerede spillet tirsdag d. 14 februar, kun én uge senere! 

Afslutning

Det er nemt at forstå, hvorfor custom cornholesæt er blevet så populære. De giver dig mulighed for at tilføje dit personlige touch til spillet og gøre det til dit eget. Hvis du er en sportsfan, kan du tilføje dit yndlingshold til brættet. Hvis du er en hobbyist, kan du tilføje et billede af dit yndlingsdyr eller plante. Mulighederne er uendelige, og du kan være sikker på, at dit cornholesæt vil være unikt og personligt.

Derudover er custom cornholesæt en fantastisk gaveidé. De er perfekte til bryllupper, fødselsdage, jubilæer og andre særlige lejligheder. Du kan også få dit firmalogo på et sæt, så du kan have det sjovt med kollegerne efter arbejde. Det er en sjov og unik måde at fremme dit firma på.

Alt i alt er der mange grunde til at købe dit eget custom cornholesæt fra Cornhole.dk. Det er en sjov og unik måde at tilføje dit personlige touch til et allerede sjovt spil. Du kan være sikker på, at dit custom cornholesæt vil skille sig ud og blive et samtaleemne blandt venner og familie. Så hvorfor ikke tage skridtet og skabe dit eget unikke cornholesæt i dag?

- Tøv ikke med at tage fat i os! Vi hjælper jer igennem hele processen, helt gratis og uforpligtende. 

Bestil dit sæt her:

Læs næste

Dansk Cornhole Union - Samler passionerede cornhole-spillere i Danmark - Cornhole.dk
Cornhole: En populær udendørs sport vinder frem i Europa - Cornhole.dk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

+1000 GLADE KUNDER

2-4 DAGES LEVERING

DANSK KUNDESERVICE 51 77 91 52

BETALING MED MOBILEPAY

4,7 STJERNER PÅ TRUSTPILOT