Cornhole: En populær udendørs sport vinder frem i Europa

Cornhole: En populær udendørs sport vinder frem i Europa

Cornhole tager Danmark med storm

Cornhole er en populær udendørs spil, der har sin oprindelse i USA, men det har også vundet popularitet i Europa. Spillet kræver to hold, og hvert hold har fire ærteposer, som skal kastes på et skråtstillet bræt med et hul i toppen. Formålet er at få ærteposerne til at lande på brættet eller endda i hullet for at optjene point.

Cornhole USA Danmark banner

Cornhole er kendt for at være en sjov og underholdende måde at tilbringe tid udendørs med familie og venner. Det er også en sportsgren, der kræver en vis grad af færdigheder og teknikker for at mestre spillet. Cornhole turneringer bliver afholdt rundt omkring i Europa, og der er en stigende interesse for spillet blandt både unge og ældre.

Cornhole: Fra havespil til sportsgren

I nogle europæiske lande er cornhole blevet så populært, at der er opstået professionelle ligaer og klubber. Spillere træner og konkurrerer mod hinanden på højt niveau, og der er endda nogle, der lever af at spille cornhole på fuld tid.

Dansk Cornhole Union logo

Dansk Cornhole Union samler cornhole i Danmark, og er for ALLE med interesse i cornhole, læs mere her 

En af årsagerne til, at cornhole har vundet popularitet i Europa, er dens tilpasningsevne. Det kan spilles overalt - på stranden, i parken, på græsplænen eller endda indendørs. Derudover er det en relativt billig sportsgren, da det kun kræver et bræt og nogle bønneposer.

Cornhole.dk banner danmarksflag

Cornhole verdens sjoveste familiespil

Cornhole er en sjov og udfordrende sportsgren, der kan spilles af alle, uanset alder og færdighedsniveau. Det er et socialt spil, der kan bringe mennesker sammen og skabe stærkere bånd mellem familie og venner. Hvis du ikke allerede har prøvet det, så er det værd at give det en chance - måske vil du også blive en fan af cornhole.

Bestil jeres sæt i dag!

Læs næste

Custom cornhole sæt - Case: Klintegaarden
Årets havespil - Herremagasinet MANDESAGER

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

+1000 GLADE KUNDER

2-4 DAGES LEVERING

DANSK KUNDESERVICE 51 77 91 52

BETALING MED MOBILEPAY

4,7 STJERNER PÅ TRUSTPILOT