Ambassadør

Bruger anmeldelse - Cornhole PRO poser

Cornhole spil kast med pose

Vi har haft den store glæde at få feedback fra en af vores utroligt søde kunder Lasse. Lasse tilmeldte sig som ambassadør for cornhole, og har i denne omgang haft muligheden for at teste vores seneste nye cornhole PRO-poser. Lasse er derfor kommet med sin feedback vedrørende de helt nye poser, som kan guide dig når du skal vælge hvilke poser, der passer bedst til din spillestil! 

"Min umiddelbare tanke inden jeg fik prøvet pro-poserne var at de her poser fortrinsvist ville være noget for de mere trænede spillere - som navnet også antyder. Det er de helt sikkert også.

Cornhole poser pro

Det med at have to forskellige slags stof på posen tilføjer en ekstra strategisk dimension til spillet. Noget som den mere øvede spiller vil kunne finde meget glæde i.

Men de her poser tilbyder faktisk lige så meget hvis ikke mere til de utrænede. Det med at få en pose, som har en side, der har signifikant mere friktion er en kæmpe hjælp. Mange gange har jeg oplevet det svært at få posen til at blive på brættet. Det hjælper den mere rug side på.

4 stk cornhole poser

Derudover ansporer pro-poserne til at overveje hvilken side man vil have til at ramme pladen. For at have kontrol med det bliver man nødt til at overveje hvordan man holder om posen i stedet for bare tage tilfældigt fast. Dermed er der på alle måder lagt grundlag for at man vil komme bedre ind i at spille cornhole hvis man spiller med poser der har sider med to forskellige slags stof. Man bliver simpelthen "tvunget" til at holde "rigtigt" fra starten af, hvis man vil have noget ud af de to sider."

- Lasse O. 

 

Bestil Cornhole PRO-kasteposer nu!

røde cornhole poser
 

 

 

Læs næste

Cornhole turneringer og events - Cornhole.dk
Cornholeregler - Cornhole.dk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

+1500 GLADE KUNDER

2-4 DAGES LEVERING

DANSK KUNDESERVICE 51 77 91 52

BETALING MED MOBILEPAY

4,8 STJERNER PÅ TRUSTPILOT