Bedste havespil

Cornhole turneringer og events

Cornhole turneringer og events

- Book event med cornhole! 

Står i og mangler et sjovt indslag til jeres næste familiefest, firmafest, konfirmation eller lignende, så er cornhole det perfekte spil! Hos cornhole.dk kan i bestille et skræddersyet event som passer lige til den begivenhed som i skal afholde. Vi har en bred erfaring med afholdelse af events indenfor cornhole til private, firmaer og det offentlige. 

Når vi laver et event i samarbejde med kunden tager vi jeres ønsker med i planlægningen. Vi finder derfor altid en løsning som passer til jeres behov. 

Der er forskellige muligheder når der skal afholdes et event. Hvad end i ønsker en  turnering hvor at deltagerne har mulighed for at konkurrere med og mod hinanden, eller i blot ønsker at kunne spille frit så er det muligt. 

Turnering

Cornhole turneringen er en super sjov aktivitet som kan give konkurrence og holdspil. Det er derfor et rigtig godt redskab til at få gæsterne, kollegaerne eller vennerne aktiveret på en sjov og hyggelig måde. Man kan spille hver for sig eller i hold, hvor der også er mulighed for at ryste folk sammen på en sjov og legende måde. 

Det er derfor en aktivitet som egner sig godt til teambuilding for store som små virksomheder, og noget alle kan have glæde af. Det skyldes at cornhole er en aktivitet som er let at lære og alle kan deltage i, trods alder og fysiske egenskaber. Derudover er cornhole en fredelig aktivitet som tillader kommunikation mellem spillerne, samtidigt med at man kan nyde en kold drik eller spise en let forsyning. 

Cornhole.dk

Frit spil 

Med frit spil sætter vi spillene op så de kan afbenyttes af alle. Derved kan man spille kampe i løbet af dagen og sætte sit eget tempo. På den måde er der altid aktiviteter for dem som ønsker det, og man kan spille lige så meget man vil. Cornhole er en aktivitet som giver god stemning til enhver begivenhed. 

Ideer

Cornhole er spillet som kan spilles i alle sammenhænge. Det er derfor et perfekt spil hvis i får gæster på besøg. Brug cornhole til følgende: 

- Havefest 

- Grillfest 

- Hygge i parken 

- Konfirmation 

- Barnedåb

- Bryllup 

- Firmafest 

- Butiksåbning 

og meget mere... Kun fantasien sætter grænser. 

Kontakt os i dag for en samtale, så finder vi en løsning til jeres behov! 

 

Læs næste

Alt om cornholeposer
Cornhole spil kast med pose

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

+1000 GLADE KUNDER

2-4 DAGES LEVERING

DANSK KUNDESERVICE 51 77 91 52

BETALING MED MOBILEPAY

4,7 STJERNER PÅ TRUSTPILOT